Over ons

Over Schoonmaakbedrijf Beentjes

Onze ervaren schoonmaakmedewerkers die onderweg zijn om onze diensten te leveren, kunnen gebruik maken van de modernste gereedschappen welke volgens de arbo richtlijnen ingezet zullen worden. Daarnaast werken zij met milieuvriendelijke producten. Onze medewerkers werken volgens werkprogramma’s die wij samen met onze opdrachtgevers hebben opgesteld, dit omdat elke klant zijn specifieke eisen en voorkeuren heeft.

Handhaving van het door ons gewenste kwaliteitsniveau gebeurd d.m.v. kwaliteitscontroles, de resultaten van deze controles worden vastgelegd in rapporten en indien nodig en/of wenselijk met onze opdrachtgevers besproken. Schoonmaakbedrijf Beentjes kan naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden periodieke diensten aanbieden.

Schoonmaakbedrijf Beentjes uit Alkmaar heeft als motto; duidelijke, open en eerlijke communicatie naar u als klant maar ook naar onze medewerkers. De Schoonmaak staat voor veiligheid, respect, openheid en vooral vertrouwen.

Afspraak is afspraak en die zal Schoonmaakbedrijf Beentjes altijd nakomen.

Korte communicatielijnen tussen ons en u maakt ons makkelijk bereikbaar waardoor wij direct kunnen inspelen op uw behoefte. De Schoonmaak neemt al uw facilitaire uitdagingen uit handen en lost deze snel en adequaat op.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij alle uitdagingen aan.
Schoonmaakbedrijf Beentjes: 100% tevredenheidsgarantie.

Schoonmaken is een vak, een vak waar wij trots op zijn. Voor iemand die naar zijn werk gaat is er geen betere start dan te beginnen in een schone en frisse werkomgeving. Want dat werkt immers beter en is gezonder. aaDoor een efficiente manier van werken kunnen wij altijd zorgen voor een concurrerende prijs- kwaliteitsverhouding. Aan de hand van uw budget stellen wij een schoonmaakplan samen dat voldoet aan uw wensen.r zijn werk gaat is er geen betere start dan te beginnen in een schone en frisse werkomgeving.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?