Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Vanaf 1975 is Schoonmaakbedrijf Beentjes hét schoonmaakbedrijf in voornamelijk Alkmaar en de regio bij gemeentelijke instellingen en kantoren, maar ook bij kinderdagverblijven, scholen en particulieren.

Uw wensen
Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoefte. Dagelijkse schoonmaak , één of meerdere keren in de week. Hierin kunnen wij voorzien. Met een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole en een zorgvuldig bijgehouden logboek. Hiermee kunnen wij niet alleen uitstekende dienstverlening garanderen maar ook open en duidelijke communicatie.

Het schoonmaken van uw toiletten en/of badkamers is van groot belang. Het dagelijks reinigen of een dieptereiniging zorgt ervoor dat uw sanitair er fris bij blijft. Ook het verzorgen van wc rolhouders – handoekdispencers- zeepdispencers-luchtverfrissers en ladyboxen behoren tot de mogelijkheden.

Afspraak
Met al deze ingrediënten verzekeren wij u van een goede, betrouwbare en met name schone service. En ook de bijkomende zorg die daarbij past.
Schoonmaakbedrijf Beentjes hanteert een 100% tevredenheidsgarantie.

Onze offertes zijn leesbaar en duidelijk. Dus geen addertjes onder het gras. U weet direct waar u aan toe bent. Het werkprogramma wordt direct in een voorstel meegestuurd met de offerte.

Wilt u weten hoe wij werken, wie wij zijn, een vrijblijvende afspraak maken of een offerte aanvragen?
Dit kan via de contact pagina of ons telefoonnummer 0648-500731

Dagelijks en periodiek onderhoud

Met schoonmaakonderhoud wordt bedoeld alles wat met het schoonhouden van kantoorpanden, zorginstellingen, maar ook van scholen, bedrijven en werkplaatsen te maken heeft. Geheel op maat stellen wij een schoonmaakprogramma op en om het gehele proces, gebaseerd op gemaakte afspraken, goed te laten verlopen, wordt er op elke locatie gewerkt met:

  • werkschema’s: daarop zijn voor het schoonmaakpersoneel de dagelijkse en periodieke werkzaamheden én de gemaakte afspraken aangegeven;
  • een logboek: hierin kunnen de klant en het schoonmaakpersoneel alle opmerkingen en bijzonderheden over de werkzaamheden vermelden.

Voor meer informatie over dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het schoonmaken en het bezemschoon opleveren na een verbouwing of bij een nieuwbouwproject of renovatiewerken, maar ook aan het verwijderen van cementsluiers op tegels of gevelsteen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?